Annonse

Vangstad vant i Danmark


Andreas Vangstad. Foto: Tore Sæther / Team Sparebanken Sør.

62 stykker kom så å si likt over målstreken i Fyren Rundt, men helt først var Andreas Vangstad fra Team Sparebanken Sør. Dermed fulgte han opp suksessen etter etappeseieren i Tour Of Norway.

Vangstad lå i hovedfeltet til det gjenstod cirka 2,5 klometer og det gikk fort i feltet på de tre avsluttende rundene, som var på 8,5 kilometer. Men han tok sjansen og kjørte fra feltet, som han gjorde på sisteetappen av Tour Of Norway, men i motsetning til da fikk han aldri noen luke.

Vinnertiden for både Andreas Vangstad, Fridtjof Røinås, Vegard Robinson Bugge, Andreas Erland og Morten Mørland var 4:40:18.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer