KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror på mer suksess i 2016

Den lokale Sparebanken Sør-rytteren Andreas Vangstad har satt seg klare mål for neste års sykkelsesong. Blant annet skal han bli en enda bedre og mer komplett syklist.

– Mine fokusområder er å prestere bedre tidligere på sesongen i de franske løpene. Jeg mangler liksom den siste brikken til å gjøre det bra i de løpene der det ofte er veldig offensiv sykling og mye kamp om posisjonene. I år var jeg ikke helt i form før i mai. Nå skal jeg prøve å flytte litt på utviklingen, sier Vangstad til nettstedet Procycling.

Han er allerede i gang med opptreningen til årets sesong etter en treningsleir i begynnelsen av denne måneden.

– Det var ikke en organisert samling med laget. Det var bare meg, Carl Fredrik Hagen, Sondre Holst Enger og Andreas Odli som trente sammen i Spania. Jeg har aldri hatt en samling så tidlig i november før, så da ligger jeg litt foran skjema med tanke på neste år, sier Vangstad som skal være to uker hjemme før treningen fortsetter på Kanariøyene hvor de også får trent litt i høyden.

Den lokale syklisten holder fortsatt til i Kristiansand, men har merket at flere og flere lagkamerater har flyttet til Frankrike for å få bedre treningsforhold. Det gjør at han teller på knappene for å flytte fra hjembyen noen deler av året.

– Jeg har tenkt litt på det, men det går greit å trene alternativt hjemme på vinteren også. Det går en del i løping og ski og jeg kombinerer det med samlinger utenlands. Men det kan hende jeg flytter på meg en gang i fremtiden, sier Vangstad til nettstedet.