Annonse

Svømme-, sykle- og løpefesten snart i gang


Foto: Triquart

Startskuddet for Triquart går allerede i dag, da det er klart for en kjapp og intens Aquathlon-øvelse hvor sykkelen står parkert. Derfra blir det løp i forskjellige øvelser på lørdagen og til slutt kongepokalutdeling på søndag. Stevneleder Fred Arthur Asdal har kontroll på det aller meste.

– Det eneste vi ikke har kontroll på nå er været, sier Asdal til KRS247.

Det at Triquart arrangeres i Kvadraturen er noe de har respekt for og det brukes mye energi og tid på å informere publikum og fastboende. Det er ny deltakerrekord i år og håpet er å lage ny publikumsfest.

– Definitivt. Jeg har arrangert triathlonkonkurranser i ti år og Kristiansand har noen fantastiske fasiliteter. Jeg tror det er derfor vi setter deltakerrekord. De ser hva Kristiansand har å by på og at man blir i noen dager og ikke noen timer, sier Asdal.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer