Annonse

– Skal hvile frem mot NM


Andreas Vangstad - Arkivfoto: Helge Martin Markussen

Andreas Vangstad tok en knallsterk seier i Fyn Rundt i Danmark i helga, nå skal han hvile seg frem mot NM på Lillehammer om en drøy uke. 

– Det blir noen rolige turer på sykkelen, før NM og temporittet den 25.juni, forteller Vangstad til KRS247.

Det var over 200 tøffe km med en avslutning i en slak oppoverbakke.

– Det var ryttere over alt og ingen lag som tok kontroll, det førte til at det ble et hardt ritt.

vangstad stakk fra feltet da det var to kilometer igjen, og tok igjen lederen av løpet, men hovedfeltet kom på han like før slutt.

– Jeg fikk rett og slett ikke med meg at de var så nære da jeg kjørte, det oppdaget jeg ikke før jeg så video av løpet etterpå, forteller Vangstad.

Team Sparebanken Sør rytteren fikk sitt gjennombrudd med etappeseier i Tour Of Norway tidligere i år og blir plutselig sett på som en solid feltsyklist.

– Tidligere var det temporitt som var der jeg trodde jeg kunne hevde meg, men jeg har tatt noen steg i fellestart også, sier Vangstad som tror han kan ha en god sjanse for å ta hjem NM-gullet i fellestart.

Det er bare 3 år siden han begynte med sykkel, etter at en skade førte til at han måtet gi seg med orientering. Og han fikk med seg at KOK vant Jukolastafetten i helgen.

– Det var kjempegøy at de vant den, og det unner jeg dem. Jukolastafetten er et kjempestort arrangement, sier Vangstad.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer