Annonse

Seks kom likt i mål


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Det ble ikke ny rekord, men det var likevel høyt nivå på flere av de som deltok på Color Line Setesdal Tour som gikk av stabelen i dag.

Over 1200 deltakere stilte til start i Kristiansand og det var spesielt en tid som var hovedmålet for de som satset mest i løpet mellom Kristiansand og Hovden, nemlig under 5 timer. Men sluttiden ble til slutt 5:09:26 og øverst på resultatlisten med den tiden finner vi Sondre Linstad-Hurum fra Kristiansands Cykleklubb.

Faktisk er fire av de seks som kom inn på samme tid fra sykkelklubben i Kristiansand, mens Kenneth F. Solheim og Pål Bjørke syklet for Vennesla OCK og Øystein Sylta var, i likhet med Solheim blant de som skulle prøve å nå den magiske grensen på 4:59:59.

I kvinneklassen ble sluttiden 6:16:01, og den klarte Hanne Rom Havaas, Hege Bringsjord Dragland fra Lyngdal Triathlon og Anne-Mette Larsen Evensen fra Sørlandsbadet å komme seg inn på.

Se hele resultatlisten
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer