Annonse

Sa ja i et svakt øyeblikk


Foto: privat

Dobbelt så mye kraft og lettere bil. 0-100 på under to sekunder. Rallyfører Svein Frustøl skal denne helgen ut og kjøre VM-runde i rallycross, noe han aldri før har gjort. Han kjenner på spenningen når han trer ut i en verden han ikke har erfart tidligere.

– Pål Try og meg har samarbeidet med rally siden 2006. Han har kjørt litt rallycross, og spurt om jeg ville være med. Jeg har svart at dette ikke er noe for meg, men i et svakt øyeblikk etter et rally spurte han igjen og jeg svarte at jeg kunne være med, sier Frustøl.

Han begynner nå å merke at det nærmer seg noe veldig stort. Og ukjent.

– Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne når jeg skal forklare forskjellene. I rallycross kjører jeg uten kartleser som hjelper meg, og nå må jeg kjøre mer taktisk fremfor å kjøre så fort jeg kan hele tiden, sier Frustøl til KRS247.

Han mener rallycross har vært igjennom en enorm nivåhevning etter Petter Solbergs inntog i sporten. Store fabrikanter hiver seg med og produserer biler.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer