KRS247.no

Henter værvarsel...

Arrangerer løp for TV-aksjonen

For fjerde år på rad ønsker Terrengkarusellen i samarbeid med Kristiansand Studentidrettslag, UiA og Spicheren treningssenter å rette fokus på årets TV-aksjon med et 5 km langt terrengløp i Jegersberg tirsdag.

– Det er en skikkelig innsats fra studentenes side for å engasjere seg i TV-aksjonen for å vise at de bryr seg. Så det har blitt en stor happening hvor studentene inviterer folk fra hele regionen til en fest for å skape bevissthet og engasjement rundt den, sier Ole Stranden.

De har fått ordnet med celebert selskap i form av aksjonsleder Kari Bucher og Dag Otto Lauritzen som skal holde foredrag før selve starten går. Påmeldingen har vært fin de siste ukene, men Christer Corneliussen tror det vil ta seg opp på selve dagen.

– Det er det vi forventer iallfall. Vi har fått mange påmeldte, men det har pleid å være litt rolig frem til de siste dagene, sier han.

Hør mer om årets utgave av løpet her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/224841914″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]