Annonse

Arrangerer løp for TV-aksjonen


Fra venstre: Ole Stranden og Christer Corneliussen - Foto: Alf Otto Fagermo

For fjerde år på rad ønsker Terrengkarusellen i samarbeid med Kristiansand Studentidrettslag, UiA og Spicheren treningssenter å rette fokus på årets TV-aksjon med et 5 km langt terrengløp i Jegersberg tirsdag.

– Det er en skikkelig innsats fra studentenes side for å engasjere seg i TV-aksjonen for å vise at de bryr seg. Så det har blitt en stor happening hvor studentene inviterer folk fra hele regionen til en fest for å skape bevissthet og engasjement rundt den, sier Ole Stranden.

De har fått ordnet med celebert selskap i form av aksjonsleder Kari Bucher og Dag Otto Lauritzen som skal holde foredrag før selve starten går. Påmeldingen har vært fin de siste ukene, men Christer Corneliussen tror det vil ta seg opp på selve dagen.

– Det er det vi forventer iallfall. Vi har fått mange påmeldte, men det har pleid å være litt rolig frem til de siste dagene, sier han.

Hør mer om årets utgave av løpet her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer