KRS247.no

Henter værvarsel...

Over 70 deltakere i NM

76 deltakere er påmeldt i fire klasser når Kristiansand Trial Klubb inviterer til et nytt NM i Sørlandsparken denne helgen og det er mye arbeid å stelle i stand til et slikt arrangement.

– Antall arbeidstimer er kanskje uendelig på sikt. Men for dette så går fritiden de siste 2,5 månedene går for halve klubben. Vi er stolte over å ha fått tilliten fra Norsk motorsportforbund til å arrangere dette for tredje gang, sier stevneleder Terje Lundevold til KRS247.

Det gir en gyllen mulighet til å se Mette Fidje til å delta i et nytt mesterskap.

– Vi håper at hun skal greie å forsvare tittelen i år. Hun kom på andreplass i 2015, i 2016 vant hun. Det er ingen lokale helter på herresiden i fra Kristiansand, det nærmeste vi har er naboklubben i Grimstad hvor vi i hvertfall har to som har deltatt i elitekassen og vil komme oppover etter hvert, sier Lundevold.

I tillegg til NM på lørdag arrangeres det også Norgescup på søndagen, som er en av fem runder som går rundt og Kristiansand er tredje stopp i årets cup.

– Er det noe forskjell på deltakere?
– Norgescupen trekker flere deltakere fordi det er et større aldersspenn. Vi kan gå helt ned i 11 år i Norgescupen. Vi har lokale kjørere som ikke har kjørt i så mange år som kan delta, forteller stevnelederen.

Hør mer om arrangementet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/327283047″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]