Annonse

Over 70 deltakere i NM


Mette Fidje er et av de lokale håpene som skal i aksjon i helgen - Arkivfoto: Kristiansand Trial Klubb

76 deltakere er påmeldt i fire klasser når Kristiansand Trial Klubb inviterer til et nytt NM i Sørlandsparken denne helgen og det er mye arbeid å stelle i stand til et slikt arrangement.

– Antall arbeidstimer er kanskje uendelig på sikt. Men for dette så går fritiden de siste 2,5 månedene går for halve klubben. Vi er stolte over å ha fått tilliten fra Norsk motorsportforbund til å arrangere dette for tredje gang, sier stevneleder Terje Lundevold til KRS247.

Det gir en gyllen mulighet til å se Mette Fidje til å delta i et nytt mesterskap.

– Vi håper at hun skal greie å forsvare tittelen i år. Hun kom på andreplass i 2015, i 2016 vant hun. Det er ingen lokale helter på herresiden i fra Kristiansand, det nærmeste vi har er naboklubben i Grimstad hvor vi i hvertfall har to som har deltatt i elitekassen og vil komme oppover etter hvert, sier Lundevold.

I tillegg til NM på lørdag arrangeres det også Norgescup på søndagen, som er en av fem runder som går rundt og Kristiansand er tredje stopp i årets cup.

– Er det noe forskjell på deltakere?
– Norgescupen trekker flere deltakere fordi det er et større aldersspenn. Vi kan gå helt ned i 11 år i Norgescupen. Vi har lokale kjørere som ikke har kjørt i så mange år som kan delta, forteller stevnelederen.

Hør mer om arrangementet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer