KRS247.no

Henter værvarsel...

NM i drifting avgjøres i Kristiansand

Sesongens siste NM-runde i drifting skal holdes ved Skandinavisk Trafikksenter i Sørlandsparken, og arrangør Kaare Andersen gleder seg veldig til samtlige klasser.

– Dette er «final fight» som man kaller det. Det er veldig tett i toppen i to av klassene, og det blir full fight til målgang i år, sier Andersen til KRS247.

Han ber sørlendingene være oppmerksom på Høvåg-gutten Nikolai Kristiansen.

– Han ligger akkurat nå på tredjeplass i juniorklassen, men det er bare få poeng opp til førsteplassen, forteller Andersen.

Målet i drifting er ikke å krysse målstreken først, men derimot ha mest mulig fart og mest mulig vinkel på bilen gjennom svingene. Andersen har deltatt i konkurranser tidligere, men denne gangen har han valgt å kun arrangere på hjemmebane.

– I år har vi parkert bilen. Jeg prøvde å både arrangere og kjøre i fjor, men da kom ikke hodet helt på plass. Så da får man nyte utsikten i år, sier Andersen.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/221282338″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]