Annonse

NM i drifting avgjøres i Kristiansand


Kaare Andersen i konkurranse. | Foto: Carl Bronken, sviddgummi.no

Sesongens siste NM-runde i drifting skal holdes ved Skandinavisk Trafikksenter i Sørlandsparken, og arrangør Kaare Andersen gleder seg veldig til samtlige klasser.

– Dette er «final fight» som man kaller det. Det er veldig tett i toppen i to av klassene, og det blir full fight til målgang i år, sier Andersen til KRS247.

Han ber sørlendingene være oppmerksom på Høvåg-gutten Nikolai Kristiansen.

– Han ligger akkurat nå på tredjeplass i juniorklassen, men det er bare få poeng opp til førsteplassen, forteller Andersen.

Målet i drifting er ikke å krysse målstreken først, men derimot ha mest mulig fart og mest mulig vinkel på bilen gjennom svingene. Andersen har deltatt i konkurranser tidligere, men denne gangen har han valgt å kun arrangere på hjemmebane.

– I år har vi parkert bilen. Jeg prøvde å både arrangere og kjøre i fjor, men da kom ikke hodet helt på plass. Så da får man nyte utsikten i år, sier Andersen.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer