Annonse

Møter landslagsdamene i curling


Ole Tommy Olsen(venstre), Sverre Innvær, Arnfinn Reinertsen og Kristian Aas utgjør laget Rock Solid fra CCC - Foto: Helge Martin Markussen

Christianssand Curling Club reiser til Snarøya Open med forhåpninger om å gjøre det «greit». I alt sender man fire lag fra klubben for å sette Kristiansand på Norges curlingkart. De merker at interessen for idretten har økt siden klubbens spede begynnelse for 20 år siden.

– Den gangen startet man jo opp for gøy, men etter Idda kom har jo dette tatt seg veldig opp. Nå er vi i CCC 10 lag, Vigør har 10 lag. Når bedriftsligaen har 48 lag, så sier det seg selv at det begynner å spire, forteller Arnfinn Reinertsen.

Denne helgen skal Reinertsens lag sikte seg inn mot en 12. plass i Snarøya Open.

Møter landslaget

Kvinnelandslaget står som motstander i åpningsfasen, og gutta i laget Rock Solid håper at førstereisgutt Arfinn ikke lar seg prege av stundens alvor.

– Vi skal ta godt vare på ham. God mat, godt samhold kanskje litt godt drikke i morgen kveld, ler Sverre Innvær.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar