Annonse

Lover norgesrekorder i Aquarama i helgen


Foto: Øyvind Thorsen, Norges Svømmeforbund

Senior-NM i kortbanesvømming foregår i disse dager i Aquarama. Arrangøren er spent over de første forsøksheatene, og lover flere norgesrekorder de neste dagene.

– Det er 341 deltakere, og det er de 341 beste svømmerne i Norge. Her er det deltakere som har har deltatt i OL og andre som har klart OL-kravet og allerede er klare for OL, forteller arrangementsansvarlif Ann-Lisbeth Reisænen.

Hun representerer Vågsbygd Svømme- og Livredningsklubb, som sammen med Varodd Svømmeklubb arrangerer mesterskapet. Hun har klokketro på rekorder.

– Vi har et raskt basseng, fordi det er dypt. Derfor har vi rigget oss klare med vel 30 blomsterkranser.

– For det er ikke snakk om HVIS det blir rekord?

– Det er allerede i de første forsøkene satt nye norgesrekorder, forteller Reisænen.

Funksjonshemmede

Det er flere forsøk og heat for funksjonshemmede. Her konkurrerer blinde mot lamme, de som mangler et bein eller en arm. Dette er klassen som imponerer Reisænen mest.

– Noen av de må hjelp til å komme ut i vannet, men når man trener over 30 timer i uka setter man fort nye rekorder!

Hør hele intervjuet her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar