KRS247.no

Henter værvarsel...

Lokale håp på to hjul

Det er klart for et comeback av en gammel trailhelt og ikke minst håp om at flere lokale trailkjørere skal hevde seg i helgens NM og Norgescuprunde i Sørlandsparken.

Terje Lundevold - Foto: Alf Otto Fagermo

Terje Lundevold – Foto: Alf Otto Fagermo

– Vi har med en veldig fersk nordisk mester i Mette Fidje, hun er klubbens stjerne i øyeblikket. Og hun har vi store forhåpninger til, sier lederen i Kristiansand Trailklubb, Terje Lundevold til KRS247.

Han er forøvrig faren til Sverre Lundevold som gjør comeback i senior-NM på hjemmebane, tre år etter at han egentlig har lagt opp.

– Han klarer egentlig ikke å la være selv om han burde. Men Sverre Lundevold har altså meldt seg på og vil gå for å utfordre de som nå er på toppen. Har han rette dagen, så vil han klare nettopp det. Det er muligheter for han kan komme seg til finalen, sier Terje Lundevold.

Men det blir ikke akkurat lett motstand i comebacket med over 70 påmeldte til NM og over 100 til Norgescupen. Flere av disse har nettopp konkurrert i ulike løp i utlandet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/221252158″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]