KRS247.no

Henter værvarsel...

KSK med to nye NM-gull

I helgen ble det arrangert U17 NM i volleyball, i Bergen. Kristiansand Sandvolleyballklubb (KSK) vant like greit både gutte- og jenteklassen.

Begge finalene ble streamet på nett, og hjemme satt spente foreldre og støttespillere og fulgte med. Og kampene ble jammen spennende nok å følge med på. Spesielt guttas finale, der spenningen holdt seg til siste sekund. Jentene var først ut, og overbeviste med en fin 2-0 seier over Koll IL. Sluttresultatet der ble 25-22, 25-7.

Mange av gutta på G17-laget spilte også U19 NM forrige helg, men denne gangen hadde ikke de tenkt å nøye seg med 10. plass. Gutta spilte meget bra, gikk ubeseiret gjennom hele mesterskapet, og vant til slutt 2-0 over KFUM Volda i finalen. En finale som ble mye jevnere enn resultatet i etterkant viser. Første sett ble det knepent 26-24. I andre sett vippet det fram og tilbake en stund, og Volda hadde to settballer før KSK til slutt klarte å vinne 27-25.

Både jentene og guttene var representert med flere spillere på turneringens All star team. I tillegg til spillerne må man også fremheve innsatsen til støtteapparatet, som må tilskrives sin del av æren for både gullet og veien dit.

Jublende, nybakte norgesmestre! Foto: Yngvar Finne

Forrige helg stakk KSK også av med gullmedaljer, i henholdsvis U15 og U19 NM. De fleste av jentene på U17-laget var også med å vinne U19-klassen da. Til nå har det vært KSK-jentene som har hevdet seg mest i mesterskap, men nå kommer også guttene for fullt. I de yngste aldersklassene fylles det også på med mange dyktige spillere. Med det seiler KSK nå frem som et av Norges kanskje fremste volleyballklubb på breddesiden. Vi venter spent på fortsettelsen.

(NB! Undertegnede kan neppe sies å være nøytral journalist her, med en fersk norgesmester i husholdningen.)