KRS247.no

Henter værvarsel...

KSK-jentene tok NM-gullet!

Det ble gull på U17-jentene i Kristiansand Sandvolleyballklubb (KSK), da de søndag vant finalen i U17-NM i volleyball. Seieren kom etter en flott finale mot arrangørklubben Bodø Volley, der KSK-jentene til slutt vant overbevisende 2-0 (21-14, 21-15). Jentene spilte faktisk såpass overbevisende at de vant alle settene i alle kampene de spilte i hele turneringen. 

– Jentene leverte solid spill hele turneringen, og resultatet har kommet fra hard jobbing, så dette var veldig gøy, sier co-trener Marianne Stray Aas til KRS247.no.

– Dette var også en veldig fin revansje fra i fjor, da de samme jentene fikk 3. plass i U15-NM. Siden den gang har de jobbet veldig bra, og vært veldig seriøse i forberedelser og spill, avslutter hun.

Foto: KSK

Foto: KSK

Guttelaget til KSK gjorde også en hederlig innsats, og havnet til slutt på en 10. plass. De spilte mange jevne kamper, men flere av disse vippet akkurat gal vei for guttelaget. I åttendedelsfinalen var laget kun to poeng fra seier, og dermed kvartfinaleplass. Laget var, naturlig nok, meget skuffet etterpå.

Nå skal både guttene og jentene ut og feire jentenes NM-gull, med en bedre middag i Bodø, før de setter kurs for hjembyen i morgen.