Annonse

KIK serieåpner. Målet er å vinne alt


Eilif Brodtkorb. | Foto: PRIVAT

Kristiansands ishockeylag, Lions, går som vanlig offensivt ut i forkant av sesongen. Målet er, og må være, å vinne serien.

Anders Mikkelsen (venstre) og Eilif Brodtkorb i garderoben...på instragram. | Foto: PRIVAT

Anders Mikkelsen (venstre) og Eilif Brodtkorb i garderoben…på instragram. | Foto: PRIVAT

– Hvis ikke målet er å vinne avdelingen kan vi bare la være å spille, sier spiller, lagleder og mannen med flest kamper for Lions, Anders Mikkelsen.

Laget er ikke redd for å flekke tenner og heve brystkassa foran sesongen. Det er Lyderhorn fra Bergen som kommer for å spille dobbelkamp i Idda, først på lørdag kveld og så på søndag tidlig ettermiddag. Kaptein og hjelpetrener, Eilif Brodtkorb, tror kampene blir tette og underholdende.

– Vi har jo møtt dette laget flere ganger de siste årene, og det er som regel tette og jevne oppgjør, sier Brodtkorb til KRS247.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer