Annonse

Kan revolusjonere norsk friidrett


Initiativtaker og friidrettstrener Finn Kollstad. Foto: kif.no

Den nystiftede Norwegian Milers Club vil arrangere fire stevner som er spesielt tilrettelagt mellom- og langdistanseløpere. Initiativtaker Finn Kollstad mener dette kan gi et skikkelig løft for norsk friidrettsløping.

Målet er å finne flere rettede konkurranser for norske løpere i Norge

– Vi er veldig inspirerte av British Milers Club. Vi har sendt flere av våre utøvere til stevner i England og British Milers Club opp gjennom årene, og følte etterhvert at vi også kunne få dette til her hjemme i Norge, forteller Kollstad.

Ved å gjennomføre mer spissede stevner, vil sesongen bli bedre og mer forutsigbar for løperne som også blir bedre matchet i hvert stevne, mener Kollstad. Han og de andre initiativtakerne vet at flere andre friidrettsledere er veldig positive til tiltaket.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar