Annonse

Hele norgeseliten er samlet i Kristiansand


Erik Hammer Staalesen (bildet) kan fortelle om en formidabel vekst i miljøet de siste årene | Foto: Uli Rau

Denne helgen er hele norgeseliten av frisbeegolfere samlet i Kristiansand. Norgescupen skal avsluttes, og alt avgjøres denne helgen.

Erik Hammer Staalesen er turneringsleder for Kristiansand Open, og han kan fortelle at interessen for frisbeegolf er økende.

– Her i Kristiansand er den en veldig stor interesse for frisbeegolf, og i landet sett under ett, så øker interessen eksplosivt. Vi har i dag 100 baner i Norge. I Kristiansand har vi to 18 hullsbaner, en på Egsjordene og en på Sukkevann i Randesund. Det fine med sporten er at den er for absolutt alle, og det er en sport hvor hele familien fra ung til eldre kan være med. Man føler man har oppnådd det man ønsker når man ser alle aldersgrupper spille. Det er nok mest menn som spiller frisbeegolf, men vi jobber hele tiden med å rekruttere flere damer til sporten. Vi jobber også hele tiden med å få med oss flere unge spillere, sier Hammer Staalesen.

Når norgeseliten i helgen spiller avsluttende norgescup, så er det flere lokale spiller som kan gjøre det veldig bra.

– Her i byen har vi flere gode spillere som kan hevde seg. Hun som leder norgescupen i dameklassen er for eksempel fra Kristiansand, og vi har også flere gode juniorspillere. Vi kan faktisk hevde oss i samtlige klasser.

Erik Hammer Staalesen håper mange tar turen til Egsjordene på lørdag, eller Sukkevann på søndag for å se norgeseliten i aksjon, og for å se hvordan sporten fungerer. Frisbeegolf er absolutt en sport som er fascinerende å se på, og i følge Hammer Staalesen blir man fort tatt av sporten når man ser spillere i aksjon.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer