Annonse

Har begynt å få internasjonale påmeldinger


Foto: Alf Otto Fagermo

To måneder etter lanseringen av Norway Summer Games begynner ting å falle på plass og de opplever stor internasjonal interesse for sportsfesten for ungdom i august.

– Vi har nettopp fått bekreftet fire AAU-lag fra USA. Det er altså da basket på veldig høyt nivå, forteller prosjektleder Kevin Juel Thomsen til KRS247.

Han forteller at de også jobber med å få bekreftet påmeldinger fra flere lag fra Balkan og Øst-Europa i tillegg har to skoler fra Kina meldt sin interesse til å delta i fekting.

– Vi har hørt fra Korea i forhold til taekwondo, vi har en sensei fra Skottland og kanskje noen utøvere fra Polen i kendo. Også har vi satt i gang et samarbeid i Minnesota og arbeider helt kontrekt med et miljø der vi har fått meldt inn to lag i hockey, lag i amerikansk fotball og eventuelt i baseball og i basketball også. Så nå begynner de internasjonale lagene som vi synes har vært så viktig å røre på seg, forteller Thomsen videre.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer