KRS247.no

Henter værvarsel...

Har begynt å få internasjonale påmeldinger

To måneder etter lanseringen av Norway Summer Games begynner ting å falle på plass og de opplever stor internasjonal interesse for sportsfesten for ungdom i august.

– Vi har nettopp fått bekreftet fire AAU-lag fra USA. Det er altså da basket på veldig høyt nivå, forteller prosjektleder Kevin Juel Thomsen til KRS247.

Han forteller at de også jobber med å få bekreftet påmeldinger fra flere lag fra Balkan og Øst-Europa i tillegg har to skoler fra Kina meldt sin interesse til å delta i fekting.

– Vi har hørt fra Korea i forhold til taekwondo, vi har en sensei fra Skottland og kanskje noen utøvere fra Polen i kendo. Også har vi satt i gang et samarbeid i Minnesota og arbeider helt kontrekt med et miljø der vi har fått meldt inn to lag i hockey, lag i amerikansk fotball og eventuelt i baseball og i basketball også. Så nå begynner de internasjonale lagene som vi synes har vært så viktig å røre på seg, forteller Thomsen videre.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/316994346″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]