KRS247.no

Henter værvarsel...

Håper på over 1000 deltakere

Årets sesong av Terrengkarusselen sparkes for sjette året på rad med «Løp for livet – eller gå» til inntekt for Kreftforeningen og John Humborstad håper de setter en ny deltakerrekord i år også.

– Vi hadde 750 voksne og 100 barn i fjor, kan vi nærme oss 1000 i år så hadde det blitt kjempebra, sier Humborstad til KRS247.

John Humborstad (Foto: Alf Otto Fagermo)

Han gleder seg over utviklingen og ser på det antallet som en viktig milepæl.

– Det er jo sjette året vi arrangerer dette og det har jo vokst hvert år. Og den gangen vi ble spurt om vi kanskje skulle ta ansvar for dette løpet så synes vi det var veldig flott at Kreftforeningen kom til Terrengkarusselen og spurte om vi kunne bidra på den måten. Vi har jo et veldig godt samarbeid med Kreftforeningen og kan vi skape litt aktivitet samtidig som vi gir penger til et veldig godt formål, så er vi veldig glad og happy for det, sier John Humborstad.

Årets løp er tradisjon tro i en del uten tidtaking og en del med tidtaking.

– Du kan komme og gå uten å få startnummer på deg og da kan du gjerne løpe både sidelengs og baklengs og bare det å kunne få seg en flott tur fra Tresset og ut på den nydelige Bystranda og ut på Tangen det er et veldig flott område. Og nå melder jo meteorologene sånn tålig greit vær, så dette ser vi frem til, sier Humborstad.

Hør mer om årets utgave her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/312666498″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]