Annonse

Gladiators trekker laget


Den regjerende Norgesmesteren i Amerikansk Fotball, Kristiansand Gladiators, trekker laget. Det skjer bare én måned før seriestart. 

På klubbens facebookside står det at årsaken er alvorlige skader og forfall fra en rekke spillere. I tillegg har klubben mistet en nøkkelsponsor som gjør det vanskelig å stille lag både spillermessig og organisatorisk.

Leder Hege Indresand sier til KRS247 at de satser på å komme sterkere tilbake i 2016, og vil bruke året på å bygge klubben opp igjen.

– Klubben forsvinner ikke. Vi har fremdeles U17 og U19 i tillegg til damelaget. Men når vi returnerer så må vi begynne i divisjonen under eliten, sier Indresand.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer