KRS247.no

Henter værvarsel...

Gjorde nesten rent bord

Kristiansand Kendoklubb gjorde nesten rent bord under Kendo-NM på hjemmebane i helga.

Jørn Nørvåg vant gull, og kongepokal i herreklassen foran lagkamerat Kenneth Fredheim. Hans datter Marie Nørvåg vant gull i dameklassen, og førstelaget vant gull mens andrelaget tok bronse i lagkonkurransen. I tillegg vant Torbjørn Wigdahl sølv i kuy-klassen.

– Jeg sa det før NM at vi gikk for rent bord, og det var ikke langt unna, sier kongepokalvinner og leder for klubben Jørn Nøvåg til KRS247.

Han mener klubben nå må se utenfor landets grenser for å heve seg ytterligere.

– Vi satser på å delta på noen åpne konkurranser i Sverige, som er et sterkt land innenfor Kendo. Der vil vi prøve å gå for noen medaljer etterhvert, sier Nørvåg.

Klubben starter opp nybegynnerkurs denne uken, men er åpen for inntak gjennom hele måneden.

– Det er bare å komme for å se hva vi holder på med. Det begynner rolig, og så bygger man seg opp og blir i god form av dette. Vi er ingen atleter, vi trives godt på sofaen også vi som holder på med denne sporten, forteller Nørvåg.

Hør hele intervjuet med Nørvåg her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/196106251″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]