Annonse

Gjorde nesten rent bord


Jørn Nørvåg ble Norgesmester og kongepokalvinner i Kendo på hjemmebane. Foto: Helge Martin Markussen

Kristiansand Kendoklubb gjorde nesten rent bord under Kendo-NM på hjemmebane i helga.

Jørn Nørvåg vant gull, og kongepokal i herreklassen foran lagkamerat Kenneth Fredheim. Hans datter Marie Nørvåg vant gull i dameklassen, og førstelaget vant gull mens andrelaget tok bronse i lagkonkurransen. I tillegg vant Torbjørn Wigdahl sølv i kuy-klassen.

– Jeg sa det før NM at vi gikk for rent bord, og det var ikke langt unna, sier kongepokalvinner og leder for klubben Jørn Nøvåg til KRS247.

Han mener klubben nå må se utenfor landets grenser for å heve seg ytterligere.

– Vi satser på å delta på noen åpne konkurranser i Sverige, som er et sterkt land innenfor Kendo. Der vil vi prøve å gå for noen medaljer etterhvert, sier Nørvåg.

Klubben starter opp nybegynnerkurs denne uken, men er åpen for inntak gjennom hele måneden.

– Det er bare å komme for å se hva vi holder på med. Det begynner rolig, og så bygger man seg opp og blir i god form av dette. Vi er ingen atleter, vi trives godt på sofaen også vi som holder på med denne sporten, forteller Nørvåg.

Hør hele intervjuet med Nørvåg her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar