Annonse

– Går alltid inn for mitt aller beste


Foto Martin Engamo

Mangekjemper Ida Marcussen mener ny norsk rekord er et mål der fremme, men det er ingen fiasko om rekorden skulle utebli.

– Jeg går alltid inn for å være på mitt beste, og opp mot mitt aller beste er jo den norske rekorden. Den er et mål som motiverer, forteller Marcussen per telefon fra Amsterdam.

Hun og trener Lukas Udelhoven skal om få dager til Spania, der hun deltar i det spanske mesterskapet i friidrett. Helgens nederlanske mesterskap resulterte i beste poengsum, men ingen titler.

– Det nederlandske mesterskapet må nederlenderne få beholde, ler Marcussen.

Marcussen vil ikke si om hun tar den norske rekorden i helgen, og understreker at en konkurranse ikke er en fiasko selv om den norske rekorden består etter helgens strabaser i Spania.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar