KRS247.no

Henter værvarsel...

Etterlyser unge ildsjeler

Det å være en ildsjel, trenger ikke å bety at du har måkt en hoppbakke i 60 år. Nå ønsker ungdoms-OL flere nominerte til utmerkelsen «årets unge ildsjel».

– Tidsfristen er i kveld klokken 23.59. Vet du om en under 26 som gjør en ekstra innsats for sitt idrettslag, så nominer vedkommende.

Det sier Caroline Nguyen, leder av ungdomsutvalget av Vest-Agder Idrettskrets. Hun vet at de unge ildsjelene er der ute. Hun tror folk kanskje ikke tenker over at unge også kan være ildsjeler.

– Det kan være at folk sitter i tidsklemma eller at folk ikke har hørt om dette. Det er viktig å huske at det ikke trenger å handle om en som står og måker banen hele vinteren. Tenk på noen som legger ned litt ekstra tid i klubben, en som arrangerer sosiale kvelder eller en som bare gjør litt ekstra ut av seg, sier Nguyen til KRS247.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/230485006″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]