Annonse

Etterlyser unge ildsjeler


Foto: Glenn Th. Faannessen

Det å være en ildsjel, trenger ikke å bety at du har måkt en hoppbakke i 60 år. Nå ønsker ungdoms-OL flere nominerte til utmerkelsen «årets unge ildsjel».

– Tidsfristen er i kveld klokken 23.59. Vet du om en under 26 som gjør en ekstra innsats for sitt idrettslag, så nominer vedkommende.

Det sier Caroline Nguyen, leder av ungdomsutvalget av Vest-Agder Idrettskrets. Hun vet at de unge ildsjelene er der ute. Hun tror folk kanskje ikke tenker over at unge også kan være ildsjeler.

– Det kan være at folk sitter i tidsklemma eller at folk ikke har hørt om dette. Det er viktig å huske at det ikke trenger å handle om en som står og måker banen hele vinteren. Tenk på noen som legger ned litt ekstra tid i klubben, en som arrangerer sosiale kvelder eller en som bare gjør litt ekstra ut av seg, sier Nguyen til KRS247.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer