KRS247.no

Henter værvarsel...

En hel uke med sandvolleyball

Det skal spilles flere hundre kamper i sandvolleyball i Kristiansand den kommende uka. Fra i morgen braker det løs med Norges-tour for 60 lag, senior, kvinner og menn. Deretter går det slag i slag frem til neste helg.

– Vi har 218 lag som skal være med på aldersbestemt. Hvis du tenker at de skal spille i snitt fem kamper hver, sier turneringsleder Aslak Brekke til KRS247.

Til tross for at det bare er to deltakere per sandvolleyballag, så regner Brekke med et stort innrykk fra hele det nasjonale sandvolleyballmiljøet.

– Så lenge det er aldersbestemte lag, så er det jo både småsøsken, foreldre, besteforeldre og litt av hvert som er med og ser. Til sammen blir det en aldri så liten sandvolleyballfest på Gimle fra i morgen og fremover.

For det eneste som kan bremse festen littegrann er været, men det skal virkelig dårlig vær til for å stoppe kampavviklingen. Det har skjedd én gang tidligere.

– Det er sjette året på rad vi arrangerer det, så vi begynner å bli en erfaren gjeng. Vi har vel opplevd ei gang at vi måtte stoppe turneringen. Det var grunnet tordenvær. Bortsett fra det klarer vi oss bra i all slags vær, sier Brekke.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/335205417″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]