KRS247.no

Henter værvarsel...

Deltakerrekord for juniormesterskap

For fjerde året på rad er det klart for junior-NM i sandvolleyball på Gimle i Kristiansand. I år er det påmeldt 207 lag, det er ny rekord.

– Ja, vi har hatt en økning hvert år og årets arrangement blir definitivt det største noen sinne, sier Aslak Brekke, som har en arbeidsbeskrivelse som er for stor til å skrives her under årets arrangement.

Aslak Brekke - Foto: Alf Otto Fagermo

Aslak Brekke – Foto: Alf Otto Fagermo

Det vil komme lag innenfor fire ulike klasser som skal konkurrere om å bli norgesmestre. Det er mange lokale håp, deriblant noen som har kommet for å forsvare fjorårets seier. Første kamp kastes i gang i morgen klokken 11 og det er ikke ferdig før onsdag ettermiddag.

– Vi skal ha over 700 kamper fordelt på 15 forskjellige baner. Vi har det gamle anlegget med seks baner, så har vi fått til seks baner på den gamle grusbanen og så har vi tatt i bruk sandhallen, som vi vanligvis bruker om vinteren. Der har vi tre baner. Så vi har det desidert største anlegget for sandvolleyball i Norge, sier Brekke.

I tillegg til juniorer, blir det også spilt noen seniorkamper under arrangementet på Gimle.

– På lørdag og søndag spilles det Norgestour for seniorer, og der har vi 37 påmeldte lag, og det er vel bare to av de beste norske lagene som ikke kommer, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/216842640″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]