Annonse

Bygget ny bil på én uke


Foto: Helge Martin Markussen

Sist søndag var André Andersen fra Vågsbygd ute på glattkjøringsbanen i Sørlandsparken for å teste den nye bilen han hadde bygget til årets sesong med drifting. Målet var semi-cup, hakket under NM, i Skien 1. mai. Da gikk det galt…..

– Det var litt rattrust, og man må prøve seg litt frem. Jeg holdt rundt 70 km/t da jeg mistet kontrollen og traff en betongkloss som sto litt utenfor banen, forteller Andersen til KRS247.

Der og da virket alt håp ute til å være med på stevnet i Skien. Men vennekretsen stilte opp, og det var alle kluter til.

– I tillegg reiste mine besteforeldre til Sarpsborg og Oslo for å hente deler, så jeg har fått enormt mye hjelp, sier han.

Den siste uken har han bare vært hjemme for å sove. Ellers har han tilbragt tiden i garasjen.

– Bilen må være ferdig, og godkjent, i løpet av mandag for at jeg skal kunne kjøre neste helg, forteller Andersen.

Hør hele innslaget her:

 

Her er bilder fra den siste ukens arbeid på bilen til André
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer