Annonse

Bedre hjelp for toppidrettsutøvere


Solveig Pedersen, Olympiatoppen Sør (Foto: Alf Otto Fagermo)

Etter sju og et halvt år med kompetansesenter for Idrett i Agder, har satsingen blitt enda bedre med lanseringen av Olympiatoppens femte region i Norge.

Klokken 10:30 i formiddag gikk nemlig det offisielle startskuddet for Olympiatoppen Sør, og med tilholdssted på Spicheren treningssenter tror Solveig Pedersen det skal bli enda lettere å få toppidrettsutøvere i regionen.

– Da vi startet KIA gikk vi ut mye bredere, sier daglig leder Solveig Pedersen i Olympiatoppen Sør til KRS247, og viser til at de først satset på de som hadde ambisjoner om å bli toppidrettsutøvere, men at de etter hvert har blitt mer rettet mot de som virkelig brenner for å bli best.

I en pressemelding som ble sendt ut før dagens åpning, kommer det frem at de skal bidra med gode tjenester innen ernæring og restitusjon, testing, idrettspsykologi og coaching, fysisk og motorisk trening og andre idretts- og helserelaterte tjenester.

– Vi kommer til å drive med en stor utbygging på toppen av Spicheren treningssenter for å få samlokalisert oss i en mye større grad, sier Pedersen og hun har stor tro på at den nye satsingen vil hjelpe til med å få frem flere personligheter og forbilder.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer