Annonse

Vipers videre til kvartfinale


Arkivfoto: Aleksander Ramsland

Vipers fikk en formidabel oppgave i den andre åttedelsfinalen mot Storhamar i Aquarama i kveld. Men etter å ha ligget under til pause, vant de til slutt med ni mål med sifrene 30-21.

Storhamar hadde nemlig et veldig god utgangspunkt fra den første kampen på tirsdag da de vant 23-19, og Vipers måtte da vinne med minst fire mål for å kunne ta serien totalt sett.

Det var en tung start for Vipers som ikke klarte å sette nok scoringer, noe som førte til at Storhamar ledet med fire mål etter bare åtte minutters spill.

Men utover i omgangen klarte Vipers å komme tilbake slik at det kun var ett måls ledelse i favør Storhamar på 13-12 til pause. Og etter pause var det et heltent hjemmelag som kom ut på banen og allerede etter ti minutter hadde de snudd kampen til sin fordel.

Det er ikke klart hvem Vipers møter i kvartfinalen, men det blir enten Oppsal, Tertnes eller vinneren av morgendagens åttedelsfinale mellom Byåsen og Skrim.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer