KRS247.no

Henter værvarsel...

Vipers videre i cupvinnercupen

Foran 550 tilskuere i Aquarama, tok Vipers en enkel seier mot Halden i returoppgjøret av cupvinnercupens tredje runde.

Med to mål å gå på fra den første kampen i Østfold, hadde Vipers et glimrende utgangspunkt i forhold til å gå videre til åttendedelsfinalen. Til pause stod det 13-8 til de rosa og sluttresultatet ble 25-19. Dermed vant Vipers til sammen 47-39.

Det var også en debutant med i troppen mot Halden, nemlig 17 år gamle Karoline Olsen fra Lund. Hun har sittet på benken i tre kamper tidligere, men fikk endelig spilletid på banen etter å ha blitt byttet inn for Vilde Jonassen noen minutter før slutt.

Marta Romac ble igjen toppscorer for Vipers med seks mål, det samme antall mål fikk Haldens toppscorer Melanie Felber.

Sakura Hauge stod en glimrende kamp i mål for hjemmelaget og ble kåret til banens beste spiller.

Nå ventes tøffere motstand for Vipers i neste runde av cupvinnercupen. De siste returkampene i 3. runde spilles i morgen.