Annonse

Vipers videre i cupvinnercupen


Arkivfoto: Pål Lomeland

Foran 550 tilskuere i Aquarama, tok Vipers en enkel seier mot Halden i returoppgjøret av cupvinnercupens tredje runde.

Med to mål å gå på fra den første kampen i Østfold, hadde Vipers et glimrende utgangspunkt i forhold til å gå videre til åttendedelsfinalen. Til pause stod det 13-8 til de rosa og sluttresultatet ble 25-19. Dermed vant Vipers til sammen 47-39.

Det var også en debutant med i troppen mot Halden, nemlig 17 år gamle Karoline Olsen fra Lund. Hun har sittet på benken i tre kamper tidligere, men fikk endelig spilletid på banen etter å ha blitt byttet inn for Vilde Jonassen noen minutter før slutt.

Marta Romac ble igjen toppscorer for Vipers med seks mål, det samme antall mål fikk Haldens toppscorer Melanie Felber.

Sakura Hauge stod en glimrende kamp i mål for hjemmelaget og ble kåret til banens beste spiller.

Nå ventes tøffere motstand for Vipers i neste runde av cupvinnercupen. De siste returkampene i 3. runde spilles i morgen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer