KRS247.no

Henter værvarsel...

Vipers ute av NM

Kveldens kvartfinale mot Larvik endte med 10 måls-tap. Larvik ble nok en gang for sterke for Kristiansandjentene, og vant 30-20.

Vipers fikk en fantastisk start og ledet 5-2 tidlig i første omgang, men etter hvert tok Larvik tak og dro fra. De klarte dog ikke helt å riste av seg Vipers. I midten av andre omgang tok Vipers innpå, helt til sesongens toppscorer, Ulrika Olsson, tråkket over og forlot banen på båre. Da glapp det igjen for Vipers mot slutten og Larvik tok seieren hjem.

– Vi hadde nok ikke vunnet uansett, men sluttresultatet ville nok sett penere ut, sier Vipers trener Gunnar Pettersen om skaden til Ulrika Olsson.

– Det er den samme ankelen som hun har vært ute med tidligere, sier han, og legger til at han er redd det kan ta litt tid før hun er tilbake.

Gunnar Pettersen, her mot Larvik i Aquarama i fjor. | Foto: Pål Lomeland

Gunnar Pettersen, her mot Larvik i Aquarama i fjor. | Foto: Pål Lomeland

Tidligere i høst tapte Vipers med ni mål mot Larvik, og håpet i kveld på en opptur med det de mener var et sterkere lag.

– Vi kan være godt bekjent av denne kampen. Vi spiller tross alt mot et av verdens beste lag, sier Pettersen.

– Nå skal vi bare fortsette med den fremgangen vi har hatt, og være stolte over å ha holdt følge med et lag fullt av landslagsspillere, tilføyer han.

Larvik har ikke tapt en hjemmekamp i serien på 15 år.