Annonse

Vipers-treneren har hatt kreft


Arkivfoto: Pål Lomeland

Kristine Lunde-Borgersen har vært trener for Vipers siden februar på grunn av at Gunnar Pettersen slet med sykdom. Nå er det klart at han har hatt kreft.

Det var i januar at Pettersen begynte å slite med store magesmerter. Blodprøvene viste ingenting galt, men det ble tatt nye prøver etter at smertene ikke ga seg. Etter å ha funnet blodrester i avføringen, avslørte koloskopi fire polypper i tykktarmen. Disse ble da fjernet umiddelbart.

Gunnar Pettersen forteller til Fædrelandsvennen at legen sa at det var 99,9 prosent sannsynlig at han ikke hadde kreft. Det måtte være magesår eller betennelse i tarmen. Vipers-treneren skulle egentlig tilbake på benken i slutten av mars. Det skjedde ikke. For 6. april kom det en telefon fra legen.

– Det viste seg at han hadde bommet på 0,1-prosenten og funnet kreft i den ene av de fire polyppene. Da tenkte jeg at nå har jeg flaks for alle fire var jo allerede fjernet, sier Pettersen som skal opereres om kort tid for å bli helt frisk.

Det skal ikke ha vært kreften som var årsaken til magesmertene. Det var alle kjøreturene. I løpet av ti måneder tilbakela han 40 000 kilometer på fire hjul. Nå er han sykemeldt en stund til og vil fullføre kontrakten med Vipers, som går ut i slutten av mai. Deretter trekker han nok seg tilbake og blir håndballkonsulent.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer