KRS247.no

Henter værvarsel...

Vipers tar grep for å fylle tribunene

I fjor klarte Vipers å fylle Aquarama ved flere anledninger. I år er tilskuertallet nesten halvert. Det skuffer daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. Nå vil klubben gjøre grep for å vinne publikum tilbake.

Denne uken fikk de besøk av styreleder Tore Christiansen i Stavanger Oilers, en av Norges beste klubber på idrettsarrangementer. Ishockeyklubben fra Stavanger har formet et konsept som virkelig har appellert til publikum i oljebyen.

– Han er jo et fyrverkeri. Jeg digger han fyren. Han vet akkurat hva som skal til for å arrangere et idrettsarrangement. De har kanskje vært flinkest i klassen, når det kommer til lagidrett, da tenker jeg spesielt på det å få folk på kamper, forteller Marcussen.

I helgens oppgjør mot tabell åtter Oppsal, var det bare 1100 tilskuere som hadde funnet veien til Aquarama.

– Et tilskuersnitt på rundt 1100-1200 i år, sammenlignet med det vi hadde i fjor er skuffende, sier Marcussen.

Marcussen er klar på at sportslige prestasjoner er en medvirkende faktor for å fylle tribunen.

– At du er med å fighter i toppen, og ikke minst vinner mer enn du taper, er viktige faktorer for at du skal klare å trekke folk på kamp. Det nest viktigste er selve rammen rundt kampen. Det som skjer før kamp og i pausen er også betydningsfullt for publikum, sier han.

 

Hør hele intervjuet med Terje Marcussen her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/227144079″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]