Annonse

Vipers tar grep for å fylle tribunene


Terje Marcussen utenfor klubbens lokaler i Kvadraturen Foto: Daniel Skutle Ulloa

I fjor klarte Vipers å fylle Aquarama ved flere anledninger. I år er tilskuertallet nesten halvert. Det skuffer daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. Nå vil klubben gjøre grep for å vinne publikum tilbake.

Denne uken fikk de besøk av styreleder Tore Christiansen i Stavanger Oilers, en av Norges beste klubber på idrettsarrangementer. Ishockeyklubben fra Stavanger har formet et konsept som virkelig har appellert til publikum i oljebyen.

– Han er jo et fyrverkeri. Jeg digger han fyren. Han vet akkurat hva som skal til for å arrangere et idrettsarrangement. De har kanskje vært flinkest i klassen, når det kommer til lagidrett, da tenker jeg spesielt på det å få folk på kamper, forteller Marcussen.

I helgens oppgjør mot tabell åtter Oppsal, var det bare 1100 tilskuere som hadde funnet veien til Aquarama.

– Et tilskuersnitt på rundt 1100-1200 i år, sammenlignet med det vi hadde i fjor er skuffende, sier Marcussen.

Marcussen er klar på at sportslige prestasjoner er en medvirkende faktor for å fylle tribunen.

– At du er med å fighter i toppen, og ikke minst vinner mer enn du taper, er viktige faktorer for at du skal klare å trekke folk på kamp. Det nest viktigste er selve rammen rundt kampen. Det som skjer før kamp og i pausen er også betydningsfullt for publikum, sier han.

 

Hør hele intervjuet med Terje Marcussen her:

 

 

 

 

 

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer