KRS247.no

Henter værvarsel...

– Veldig god tro, spesielt på hjemmebane

Administrasjonssjef og fungerende assistenttrener i Vipers, Morten Løvø, kan fortelle om en klubb og et lag som er klare for å ta imot stormakten Larvik i Aquarama i morgen. Det at det er stjernelaget i norsk håndball som kommer til Kristiansand forandrer ikke Vipers’ oppkjøring og inngang.

Morten Løvø. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Morten Løvø. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi forbereder oss helt likt som mot de andre lagene. Vi ser video, hva de gjør i angrep og i forsvar, ulike spillere de har og hvilke kvaliteter de har, sier Løvø til KRS247.

Han har god tro på at det kan bli et godt resultat i den første kampen.

– Det har vi veldig god tro på egentlig, spesielt på hjemmebane. Over fire omganger blir det tøft, men vi skal gi jernet vi, sier Løvø.

I fjor hadde Larvik Champions League å tenke på i tillegg til sluttspillet. Det er ikke tilfellet i år og det kan slå begge veier, mener Løvø.

– Vi har vært bedre i år enn vi var i fjor, men det er nok kanskje en fordel Larvik at de bare har sluttspillet å tenke på.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/261501391″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]