Annonse

– Veldig god tro, spesielt på hjemmebane


Fra fjorårets kamp mot Larvik. | Foto: Pål Lomeland

Administrasjonssjef og fungerende assistenttrener i Vipers, Morten Løvø, kan fortelle om en klubb og et lag som er klare for å ta imot stormakten Larvik i Aquarama i morgen. Det at det er stjernelaget i norsk håndball som kommer til Kristiansand forandrer ikke Vipers’ oppkjøring og inngang.

Morten Løvø. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Morten Løvø. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi forbereder oss helt likt som mot de andre lagene. Vi ser video, hva de gjør i angrep og i forsvar, ulike spillere de har og hvilke kvaliteter de har, sier Løvø til KRS247.

Han har god tro på at det kan bli et godt resultat i den første kampen.

– Det har vi veldig god tro på egentlig, spesielt på hjemmebane. Over fire omganger blir det tøft, men vi skal gi jernet vi, sier Løvø.

I fjor hadde Larvik Champions League å tenke på i tillegg til sluttspillet. Det er ikke tilfellet i år og det kan slå begge veier, mener Løvø.

– Vi har vært bedre i år enn vi var i fjor, men det er nok kanskje en fordel Larvik at de bare har sluttspillet å tenke på.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer