Annonse

Vipers klarte å snu mot Oppsal


Arkivfoto: Aleksander Ramsland

Det så lenge ut til å bli litt for spennende i Aquarama i dagens hjemmekamp for Vipers mot Oppsal i Grundigligaen. Til pause lå de under med to mål.

Foran 1125 tilskuere var det Oppsal som kom best i gang med to kjappe scoringer. Og etter åtte minutter var ledelsen økt til fire mål på stillingen 2-4.

De rosa fra Kristiansand hadde tydeligvis cupkampen fra midtuka i beina ganske lenge for ni minutter før pause ledet Oppsal med hele fem mål på stillingen 7-12.

Etter hvilen så det også ganske mørkt ut med en gang, men sju minutter uti andre omgang da Oppsal ble avblåst i angrep og satte en ball i stolpen på det neste angrepet, kunne Mona Bruskeland sette inn 18-18 og sendte hele Aquarama til himmels.

Da valgte Oslo-laget å ta en timeout, men det så ikke ut til å hjelpe stort, for da fortsatte Vipers å sette sine sjanser og selv om Oppsal prøvde å ta de igjen, ble det til slutt 30-23.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer