Annonse

Vipers i samtaler med landslagsspiller


Foto: oppsal.topphandball.no

Vipers Kristiansand er en av klubbene som kjemper om signaturen til Amanda Kurtovic’  etter at hun ikke kommer til enighet med Oppsal om ny kontrakt.

Vipers har i  følge TV2 allerede vært i dialog med Kurtovic om et kontrakttilbud.

– Det er absolutt interessant så lenge jeg ikke kommer til enighet med Oppsal. Da må man tenke på seg selv og veien videre- Det er alltid hyggelig at klubber har lyst å ha deg på laget. Jeg må tenke på meg selv og min utvikling videre i forhold til mesterskap og det som kommer nå. Jeg ser absolutt at de har masse kapasitet, mange gode spillere og Gunnar Pettersen er en fantastisk trener. Jeg er sikker på at de har mye å hente frem, sier 23-åringen til TV2

Amanda Kurtovic kontrakt med Oppsal går ut i mai, og partene har ikke klart å komme til enighet om en forlengelse.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer