Annonse

Vipers håper på håndballfest


Arkivfoto: Pål Lomeland

Når den første kvartfinalen i cupvinnercupen spilles i Aquarama lørdag, er det ingen i klubben som legger skjul på at kampen betyr mye for Vipers. Å møte Lublin blir tøft, og det polske laget kan regne med god støtte hjemme. Derfor håper Vipers nå på god støtte på sin hjemmebane.

Administrasjonssjef Morten Løvø og bak- og kantspiller Karin Weigelt, begge fra Vipers. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Administrasjonssjef Morten Løvø og bak- og kantspiller Karin Weigelt, begge fra Vipers. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi var litt skeptiske på søndag mot Nordstrand, men da kom det 1500. Vi har ikke hatt så gode erfaringer med lørdager tidligere, men vi håper vi kan komme opp mot det samme som på søndag. Det trenger vi, sier administrasjonssjefen i Vipers, Morten Løvø.

Han tror kampen i seg selv blir veldig interessant. Lublin kommer utslått fra Champions League etter å ha havnet i en sterk pulje, og topper den polske ligaen. Bak- og kantspiller Karin Weigelt synes slaget har forberedt seg godt til kampen.

– Vi så video i går og skal se video i dag. Vi har snakket mye om dette laget, og jeg tror vi er veldig godt forberedt. Jeg tror vi har en sjanse til å komme videre, sier Weigelt.

Hun legger ikke skjul på at hun spiller i Vipers for å kunne oppleve å spille slike kamper.

– Det er utrolig gøy å reise til andre land og spille mot andre klubber. Det er en stor fordel med å spille i Vipers, sier Weigelt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer