Annonse

Vipers forsterker med mesterskapsspiller


Linn Jørum Sulland presenteres. | Foto: Vipers

Linn Jørum Sulland signerer for Vipers. Det ble klart på en pressekonferanse klubben avholdt i ettermiddag. Det har i hele dag vært snakket om at Sulland skulle spille håndball i Kristiansand, men nå er altså nyheten bekreftet.

– Spilleren er norsk og har vunnet OL, VM og EM-gull for Norge, sier sportslig leder i Vipers Peder Langfeldt i pressemeldingen klubben slapp tidligere i dag.

TV2 var raskt ute med å melde at det var Sulland som skulle presenteres, men klubben ville ikke bekrefte eller avkrefte nyheten før pressekonferansen. Sulland er venstrehendt bakspiller, noe trener Gunnar Pettersen har etterlyst i klubben.

Sulland har spilt i alt 176 landskamper og scoret 525 mål. Hun har vært med på å vinne fem mesterskapstitler for Norge, deriblant OL-gull i London i 2012 og VM-gull i Danmark i desember.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer