Annonse

Vipers får spille europacup


Arkivfoto: Aleksander Ramsland

Fordi Vipers kom på tredjeplass i årets sluttspill kunne Håndballforbundet fortelle at det blir europacup for laget neste sesong. Det meldte klubben tidligere i dag. Daglig leder i klubben mener det er flere hensyn som må veies.

– Det er ikke alle økonomifolka i klubben som jubler, for det er en viss risiko ved å delta. På den andre siden er det lærdom for oss med det vi nå driver med, når målet er Champions League. Jeg håper det blir noen runder på oss nå, sier daglig leder i Vipers Terje Marcussen.

– Det er jo bare å vinne den første runden?

– Ja det er jo det. Vi trenger jo ikke nødvendigvis å vinne bortekampen heller, med mindre vi får begge kampene til Aquarama. Det må vi se om vi får til.

– Gjør dette det lettere å tiltrekke seg spillere av høyt kaliber?

– Det har ikke vært alle som har trodd på den historien vi har fortalt her nede. Vi har vært i dialog med mange norske landslagsspillere som ikke har vært på samme planet som oss. Det er samtidig mange som vil vise seg frem i Europa, så sånn sett er jo deltakelse i en europeisk cup positivt for oss.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer