Annonse

Vipers får besøk av landslagspillere i fleng


Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. | Foto: Helge Martin Markussen

Når Vipers inviterer to av Europas aller beste håndballag, ligger det an til skikkelig fest i Aquarama. Blue Vipers Cup kan by på landslagspillere fra både Norge, Danmark og Nederland og lag som har titler å vise til.

– Larvik var tett på finalen i Champions League. Esbjerg har jo to norske landslagspillere i tillegg til noen nederlandske. De vant serien i Danmark forrige sesong, men tapte sluttspillfinalen. det er to av Europas beste lag vi har fått til Kristiansand, forteller Terje Marcussen.

Marcussen er daglig leder i Vipers, og håper nå at publikummet gjester Aquarama allerede i kveld.

– Kristiansanderne bør jo være interesserte i våre nye spillere. Vi har fått inn noen spennende spillere i klubben, og kanskje Gunnar Pettersen slipper til noen av de unge spillerne i kveld? Det er elementer i alle kampene her. Larvik kommer hit og vil ikke bli ydmyket igjen, og Esbjerg vil utfordre Larviks posisjon som Nordens førende lag.

– På veien til Champions League må man innfinne seg med at noen lag er bedre enn oss, og disse lagene er nok fem til ti mål bedre enn oss akkurat nå, utdyper Marcussen.

Turneringen var ment som et krydder til en større breddeturnering i håndball, men tidspunktet rett før skolestart var ikke et godt et. Dermed ble det heller startet håndballskole med storkamper på kvelden.

Hør hele intervjuet med Marcussen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer