Annonse

Vil ha omkamp etter ettmålstap


Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. | Foto: Helge Martin Markussen

Vipers ønsker at håndballforbundet ser på mulighetene for at kampen mot Byåsen kan spilles på nytt etter at de tapte 25-24 hjemme i Aquarama i ettermiddag.

Klubben skriver på sin egen Facebook-side at det er full forvirrig i forhold til om poengtavlen viste riktig antall mål eller om Byåsen ble tilkjent ett mål for mye.

Det var på stillingen 16-15 til Vipers at Byåsen ble tilsynelatende tilkjent et mål, men at dommeren skal ha blåst for at bortelagets spiller tråkket på streken. Dersom målet ikke hadde blitt godkjent, ville resultatet endt 24-24, og dermed ett poeng til hvert av lagene.

Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, er ikke optimistisk overfor Fædrelandsvennen på at de vil få medhold.

– Vi burde selvsagt ha gått ned til sekretarietet så fort vi oppdaget det vi mener er en klar feil, sier han til avisen.

Du kan selv se situasjonen ved rundt 58 minutter uti videoen fra Håndballforbundets egen TV-kanal her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer