KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil fylle hallen på lørdag

Vipers Kristiansand møter Storhamar i returkampen i sluttspillet i Grundig-ligaen lørdag kveld, og satser fullt på å fylle hallen. 

– Jeg tror det har mye å si at vi har mye folk i hallen, både for spillerne og dommerne, sier daglig leder Terje Marcussen til KRS247.

Aquarama har vært en suksessarena for Vipers i inneværende sesong, og det er ingen andre lag i Norge som har hatt en økning som Kristiansands-laget.

– Vi tror ikke vi er verdensmester enda, men vi blir bedre og bedre. Alle de frivillige og vi som jobber med dette, sier Marcussen.

Under hver eneste kamp inviterer klubben yngre håndballspillere til kamp som ofte kommer tilbake, og de bruker sosiale medier aktivt.

– I tillegg tror jeg det har bidratt en del at vi har Gunnar Pettersen som trener, forteller Marcussen.

Kampen lørdag må vinnes med 5 mål eller mer om klubben skal gå videre til kvartfinalene i sluttspillet. Klarer de det mener Marcussen årets sesong må få en solid karakter.

– Da snakker vi fort om tre ganger 20 i stil, for å bruke hoppterminologien, fastslår han.

Hør hele intervjuet her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/200152099″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Vipers – Storhamar spilles i Aquarama, lørdag klokken 18.00