Annonse

Vil fylle hallen på lørdag


Foto: Helge Martin Markussen

Vipers Kristiansand møter Storhamar i returkampen i sluttspillet i Grundig-ligaen lørdag kveld, og satser fullt på å fylle hallen. 

– Jeg tror det har mye å si at vi har mye folk i hallen, både for spillerne og dommerne, sier daglig leder Terje Marcussen til KRS247.

Aquarama har vært en suksessarena for Vipers i inneværende sesong, og det er ingen andre lag i Norge som har hatt en økning som Kristiansands-laget.

– Vi tror ikke vi er verdensmester enda, men vi blir bedre og bedre. Alle de frivillige og vi som jobber med dette, sier Marcussen.

Under hver eneste kamp inviterer klubben yngre håndballspillere til kamp som ofte kommer tilbake, og de bruker sosiale medier aktivt.

– I tillegg tror jeg det har bidratt en del at vi har Gunnar Pettersen som trener, forteller Marcussen.

Kampen lørdag må vinnes med 5 mål eller mer om klubben skal gå videre til kvartfinalene i sluttspillet. Klarer de det mener Marcussen årets sesong må få en solid karakter.

– Da snakker vi fort om tre ganger 20 i stil, for å bruke hoppterminologien, fastslår han.

Hør hele intervjuet her:

Vipers – Storhamar spilles i Aquarama, lørdag klokken 18.00
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer