KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil avslutte sesongen med folkefest

KIFs seniorlag i håndball rykket opp til 1. divisjon før årets sesong. Nå er det klart for den aller siste seriekampen mot opprykksklare Falk Horten. De har bare tapt en gang, og det var mot nettopp KIF i høst.

– Vi spilte ikke en så altfor god kamp, men det gjorde ikke de heller, sier bakspiller Sebastian Schultz Hansen til KRS247.

Han minnes at det ble store overskrifter i lokalpressen etter at KIF vant 31-29. Det er en av mange kamper de har gjort det litt bedre enn forventet, men selv om de ender på 6. plass etter året sesong, er bakspilleren likevel ikke helt fornøyd.

– Vi har et ganske lavt bunnivå og et høyt toppnivå, så vi hadde håpet på å komme oss litt høyere opp på tabellen. Og neste år så skal vi kjempe om opprykk, sier Schultz Hansen.

– Vi skulle gjerne ikke tapt med ti mål mot Sandnes, et lag som vi absolutt skal være mye bedre og vi vant jo mot de med seks mål der borte. Så burde vi også klart å vinne mot St. Hallvard, oppsummerer bakspilleren.

Kampen mot Falk Horten setter kronen på verket på en sesong de likevel kan være fornøyde med og det hadde smakt ekstra godt å påføre telemarkingene nok et tap foran en fullsatt Gimlehall.

– Vi har fått til en avtale med Sparebanken Sør, som er kampsponsor, og de har sørget for at det er gratis inngang. Så vi håper virkelig at folk møter opp, sier Sebastian Schultz Hansen.

Hør mer her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/256756892″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]