Annonse

– Vi spilte godt spesielt før pause


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Vipers – Tertnes 27-23 (15-11): Mona Bruskeland ble kåret til banens beste spiller mot Tertnes og synes absolutt de kan være fornøyd med det de viste før hvilen.

– Etter pause så virket det ikke helt som vi kom helt i gang, men det bedret seg heldigvis etter hvert, sier Bruskeland til KRS247.

Hun synes absolutt at resultatet de klarte mot Tertnes er noe å leve med.

– Vi tapte jo med ett mål mot de på bortebane, så de er et godt lag. Så det var veldig godt å få en revansje mot de, sier Vipers beste spiller mot laget fra Bergen.

Hun trekker frem spesielt en ting som fungerte bra mot Tertnes.

– Vi hadde, spesielt i 1. omgang et godt tempo i ankomst, og det følte jeg vi fikk til i 2. omgang også. Men vi kan helt klart bli mer kyniske i angrep og bli enda tøffere og råere i hver situasjon, sier Bruskeland som også synes de har blitt enda bedre på returløp enn de var i sist hjemmekamp mot Skrim, og bare slapp til noen få mål på kontringer imot.

Tror du dere klarer fjerdeplassen?
– Vi krysser jo fingrene, men vi er jo avhengige av å vinne de to siste selv og at Tertnes avgir poeng, sier Mona Bruskeland.

Tertnes ligger per nå på fjerdeplass med ett poeng mer enn Vipers med to kamper igjen av seriespillet i Grundigligaen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer