KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi skal være stolte av det vi har gjort

Vipers-trener Kenneth Gabrielsen kan se tilbake på en måned med tellende kamper med et stort positivt fortegn, men han innrømmer at de fortsatt har en del å jobbe med.

De rosa tok en viktig seier borte mot Byåsen i går da Jeanett Kristiansen sørget for at kampen endte 26-25 i siste sekund.

– Jeg har det veldig bra etter den seieren. Det er utrolig morsomt å vinne så tette og jevne kamper og mot et såpass godt lag som det Byåsen er, så det er klart at det gir en god følelse i kroppen. Men jeg har fått sett kampen og da ser jeg at vi kan ikke ligge på latsiden for vi har mye å rette opp i, sier Gabrielsen til KRS247.

Og på spørsmålet om hvor de har mest å jobbe med ute på banen, gir treneren oss en full status på hvor han mener laget ligger i de seks ulike fasene av spillet.

– Jeg synes vi har kommet godt på vei i forsvarsarbeidet vårt. Det defensive synes jeg vi har vært gode til tider. Ankomstspillet, altså kontrabiten, så har det vært litt opp og ned. Veldig mye vilje og litt mer av det enn ferdigheter og det har kanskje gått litt for fort for oss til tider. Men det er greit å justere så sant det går litt fortere enn det skal. Det er verre når det går for sakte. For nå kan vi bremse på litt og få litt mer struktur på det.

Når det gjelder det etablerte angrepsspillet, så er det der nøkkelen ligger. For det går enda mer på samhandling og den biten der når vi har en del formasjoner som vi har trent inn og da går vi på detaljnivå og da gjelder det å få terpet nok, få sett nok på video og se innganger og utganger, viderespillet og ikke minst satsningene, forklarer han.

Vipers-treneren er også klar på at han har tro på at klubben vil nå sine ambisjoner om å kjempe om medaljer allerede i årets sesong.

– Vi har satt oss noen klare målsetninger for en treårsperiode, men vi skal være tålmodige. Men vi har absolutt potensiale til å ta medalje i år. Og Larvik er Larvik, så de bryr vi oss ikke så mye om. Vi tenker mest på hva vi skal utvikle selv, sier Gabrielsen.

Hør hele intervjuet med treneren her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/284111558″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]