Annonse

– Vi må opp minst ti hakk på innsats og innstilling


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Mona Bruskeland fikk ikke notert seg for noen scoringer og var selvfølgelig ikke fornøyd med verken sin egen eller lagvenninnenes innsats etter å ha tapt 28-27 mot Stabæk.

– Det var gøy å spille, men utrolig kjipt å tape, sier Bruskeland til KRS247.

Hun tror ikke de undervurderte motstanderen og tror det er noe helt annet som er årsaken til at de ikke klarte å fortsette seiersrekken i Grundigligaen.

– Vi var liksom ikke helt ordentlig på, vi må opp noen hakk for å hevde oss igjen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men vi er liksom på 90 prosent på alt føler jeg. Vi må bare enda høyere opp på intensitet egentlig, forklarer Vipers’ nummer 11.

Hun er litt enig i at Stabæk hadde en god keeper i Regina Gulbrandsen, men at det ikke bare var fremover på banen det sviktet, spesielt ikke med tanke på at de slapp inn 28 mål.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer