KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi må bli bedre på returløp

Vipers – Skrim 33-27 (15-15): Vipers-keeper Sakura Hauge er helt klar på hva de må forbedre før søndagens bortekamp mot Byåsen.

– Returløpet er absolutt noe vi må trene mer på, det satt ikke som det skulle. Vi må også bruke bedre tid i angrep og unngå enkle mål i mot, sier Sakura Hauge til KRS247 etter kampen.

Hun synes det var veldig tungt i starten av kampen.

– Vi fikk mange kontringer imot og mye gjennombrudd. Vi har ikke helt på håndskytteren, men så bedrer det seg veldig og vi føler vi får litt kontroll. I 2. omgang er det stort sett veldig bra lenge, men så mister vi nok litt konsentrasjonen mot slutten, forklarer keeperen som likevel roser laget som klarte å sikre seieren.

– Det at vi klarer å komme tilbake igjen etter å ha ligget under så mye, det synes jeg er godt gjort, sier Vipers bakerste kvinne som tror hele laget har vært preget av det tøffe kampprogrammet i februar.

– Jeg tror ikke vi undervurderte Skrim, vi er nok mer litt slitne. Men vi skal ikke kimse, for det var såvidt Tertnes klarte å vinne. Så Skrim er nok ikke et så dårlig lag til tross for at de ligger der de ligger på tabellen, sier Hauge som tror laget må forbedre seg i alle ledd frem mot den neste kampen.

– Angrep og forsvar er alfa og omega mot sånne lag, sier hun.