Annonse

– Vi må bli bedre på returløp


Foto: Alf Otto Fagermo

Vipers – Skrim 33-27 (15-15): Vipers-keeper Sakura Hauge er helt klar på hva de må forbedre før søndagens bortekamp mot Byåsen.

– Returløpet er absolutt noe vi må trene mer på, det satt ikke som det skulle. Vi må også bruke bedre tid i angrep og unngå enkle mål i mot, sier Sakura Hauge til KRS247 etter kampen.

Hun synes det var veldig tungt i starten av kampen.

– Vi fikk mange kontringer imot og mye gjennombrudd. Vi har ikke helt på håndskytteren, men så bedrer det seg veldig og vi føler vi får litt kontroll. I 2. omgang er det stort sett veldig bra lenge, men så mister vi nok litt konsentrasjonen mot slutten, forklarer keeperen som likevel roser laget som klarte å sikre seieren.

– Det at vi klarer å komme tilbake igjen etter å ha ligget under så mye, det synes jeg er godt gjort, sier Vipers bakerste kvinne som tror hele laget har vært preget av det tøffe kampprogrammet i februar.

– Jeg tror ikke vi undervurderte Skrim, vi er nok mer litt slitne. Men vi skal ikke kimse, for det var såvidt Tertnes klarte å vinne. Så Skrim er nok ikke et så dårlig lag til tross for at de ligger der de ligger på tabellen, sier Hauge som tror laget må forbedre seg i alle ledd frem mot den neste kampen.

– Angrep og forsvar er alfa og omega mot sånne lag, sier hun.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer