KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi har mye å rette på

Vipers-trener Kenneth Gabrielsen ledet jentene sine til seier i sin første seriekamp i Grundigligaen som trener. Han opplevde at det ble litt mer spennende i starten enn han hadde håpet på.

– Det var godt å komme i gang og det er alltid stor spenning i første seriekamp. Vi vil mye, men jeg synes ikke vi vil nok bakover så der må vi trene litt mer. For det ble for enkle mål for Sola en periode der som vi må få luket bort fort. Hvis ikke får vi en smell ganske snart, sier Gabrielsen til KRS247.

For det var bortelaget Sola som scoret kampens første mål i Aquarama og det skulle ta over ti minutter før bortelagets ledelse var snudd til Vipers-ledelse.

– Det var mye vilje i spillet og litt overivrighet, feilpasninger og dårlige avslutninger, så treffer de også ganske godt i starten der og når vi ikke følger helt med, så blir det sånn, forklarer treneren.

Hva er du fornøyd med etter 36-25?
– Jeg er mest fornøyd å se det vi har trent på når det gjelder løp i ankomstmønsteret vårt. Det vil fungere optimalt, men det går på presisjon og litt mer øving og trening så vil det sitte mye bedre. Jeg er også fornøyd med kombinasjonsspillet vårt i angrep, men vi er altfor utålmodige. Vi er et godt stykke bak der jeg hadde ønsket at vi var, sier han.

Allerede til helgen venter tøffere motstand når italienske Cassano Magnago kommer på besøk til dobbeltkamp i Aquarama i europacupen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/281845937″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]