Annonse

– Vi hadde litt for dårlig tid


Foto: Alf Otto Fagermo

Vipers-trener Kenneth Gabrielsen synes i likhet med spillerne at det er kjipt å tape mot Stabæk og han er helt klar på hvor det sviktet mot laget fra Bærum.

– I dag er vi ikke så veldig gode bakover, vi henger egentlig ikke så veldig bra sammen. Egentlig så får vi en brukbar start på 1. omgangen og holder egentlig på å skjære de helt av, men det klarer vi ikke fordi vi er utålmodige og vil gjerne score to mål av gangen og det går jo ikke, for du får jo ikke det, vet du, sier treneren til KRS247.

Han la merke til at laget gjorde mye av de samme feilene i forrige kamp, som var i europacupen mot Lada, hvor de tapte 29-23.

– Det er en tendens vi må prøve å få stoppet opp. Vi må prøve å bearbeide like godt hver gang. I tillegg så taper vi på så mange bom at jeg vet ikke hvor mange vi har alene med målvakt, men det er ganske mange. Vi skyter jo hun målvakta (Gulbrandsen) til Europas beste, forteller Gabrielsen, som ikke vil si at de var uforberedt på hvor god målvakt Stabæk hadde.

– Vi pleier som regel å møte gode målvakter, men så pleier vi som regel å sette ballen i mål, så vi har litt for dårlig tid der også på å avslutte. Vi burde brukt litt lenger tid.

Undervurderte dere Stabæk?
– Vi er ikke i noen posisjon til å undervurdere noen lag, så vi har egentlig ikke noe annet å skylde på enn at vi er ikke flinke nok i dag. Vi taper mot et bedre lag, og det må vi tåle også må vi reise oss opp igjen, sier Kenneth Gabrielsen som tror hele laget må jobbe med det mentale frem mot både returoppgjøret hjemme mot Lada i europacupen på lørdag og Byåsen som er neste motstander borte i cupen på onsdag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer