Annonse

– Vi gjorde det litt for spennende


Foto: Alida I. Nilsen, KIF.no

KIF håndball er videre til 4. runde i cupen for herrer etter å ha slått Herkules 28-25 i går. Men det ble en jevnere kamp enn det de først hadde trodd.

– Vi fikk ikke den beste oppladningen til kampen med veldig kort oppvarming. Det førte til at vi ikke kom skikkelig i gang også blir det en jevnere håndballkamp fordi vi ikke får til spillet vårt helt, sier Vegard Kalstad til KRS247.

2. divisjonslaget Herkules gikk opp i en tidlig ledelse. De ledet på det meste med sju mål, men Kristiansand fikk tatt de igjen og til pause stod det helt likt, 14-14. Etter sidebytte ble nivåforskjellen tydligere og KIF fikk en tidlig ledelse som de aldri ga fra seg.

– Vi vant på en dårlig dag med knapp margin. På en god dag er Herkules et lag vi skal slå. Og det er tydelig at vårt bunnivå er for lavt, så det er noe vi må jobbe med frem mot seriestart. Men vi tar med oss at vi klarte å komme tilbake etter å ha ligget under, sier Kalstad.

KIF sesongåpner mot Nøtterøy hjemme i Gimlehallen den 13. september, et lag som har håndballegenden Johnny Jensen på trenerbenken.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer