KRS247.no

Henter værvarsel...

Vipers: – Vi følger reglene

Daglig leder i Vipers Kristiansand, Terje Marcussen, synes det er feil av Sola-treneren å rette kritikk mot klubben for å ha sikret seg gode spillere, til tross for stram økonomi.

– Vi må for hver enkelt spiller vi ønsker å hente til Vipers, kontakte NHF med en plan som viser at vi klarer å ha spilleren i stallen og samtidig kunne få et økonomisk overskudd, sier Marcussen til KRS247 på telefon fra Tyskland.

Torsdag gikk Sola-trener, Knut Ove Joa ut i Rogaland Avis med sterk kritikk av håndballforbundet. Han mente blant annet at klubber som forbundet har plassert «under overvåking» ikke skal få handle spillere. Her trakk han frem Vipers Kristiansand som eksempel på en klubb som har vært aktiv på overgangsmarkedet, tross sin anstrengte økomomi.

– Jeg fatter ikke at de får lov til å handle inn heltidsproffer slik de gjør, sa Joa til Rogaland Avis.

Marcussen mener Joa  heller burde rettet kritikken mot forbundet, i stedet for å kritisere lag som ønsker å utvikle seg.

– Vi må jo få lov til å forbedre stallen, hvis ikke ville vi vært prisgitt lokale talenter. Bare spillere som vi hadde måttet gi amatørkontrakt til, sier han.